KV STORE.

In de Kleedvermaak store kun je kwalitatieve, moderne en unieke 2e hands kleding kopen en verkopen.

Het pop up concept vestigt zich altijd tijdelijk in leegstaande locaties in Leiden en maakt daar gelijk graag een gezellige ontmoetingsplek van.

Op 30 december 2018 heeft Kleedvermaak de locatie van 6e editie in Leiden verlaten. Even zullen we van de radar zijn voor het ontwikkelen van nieuwe plannen en dan hoor je ons weer!

Hou het in de gaten via social en deze site. 

Wil je ook kleding inbrengen? Zo werkt dat:

LET OP: Nog geen kleding inbreng mogelijk. Pas als de nieuwe locatie bekend is kun je 1 x per 2 weken, op de 1e en 3e woensdag van de maand, kleding inbrengen. Tussen 17:00 - 18:30 uur.

1. Bij inbreng van kleding wordt een overeenkomst ondertekend door inbrenger.

2. Kleding inbrengen kan 1 x per 2 weken [op de 1e en 3e woensdag van de maand] tussen 17:00 - 18:30 uur. Zie de agenda op de homepagina voor exacte momenten en afwijkende data.

3. Kleding wordt door Kleedvermaak geselecteerd, gelabeld en voor 2 maanden in de winkel gehangen. Schrijf de ophaal datum gelijk in je agenda.

4. Je mag als inbrenger elke 2 weken binnen de 2 maanden zonder afspraak kleding aanvullen op de inbrengmomenten [zie punt 1]. Hou wel de FB/Instagram in de gaten mocht er een inbrengmoment afwijken.

5. Inbrengeisen staan onderaan deze pagina.

6. Inbrenger maakt keuze voor de verdeling van opbrengst:

 • a. 40% in de vorm van shoptegoed, te besteden bij KV Headquarters en KV Store. 
 • b. 30% wordt op je bank gestort. 

7. Na het einde van elke maand wordt de administratie opgemaakt en de afrekening voldaan via de bank [bij keuze voor b] of gecommuniceerd via mail/app [bij keuze voor a].

8. Inbrenger maakt keuze voor:1: het doneren van de kleding of2: retourneren van de kleding na twee maanden.
Mochten er items tussen zitten die niet in de store gehangen worden, vanwege vlekken of andere gebreken, ontvang je hierover bericht [bij keuze 2.] en zullen deze items binnen een week opgehaald moeten worden, anders wordt het gedoneerd.

Heeft de inbrenger op de overeenkomst aangeven dat zijn/haar kleding gedoneerd mag worden, ontvangt zij/hij geen bericht.Is de kleding na 2 maanden niet verkocht, ontvangt de inbrenger hierover bericht [enkel bij keuze 2.]

9. Een week voor de einddatum krijgt de inbrenger een reminder om de niet verkochte kleding voor de bepaalde datum op te halen. Doe je dit niet, wordt je kleding als gedoneerd gezien.

Inbrengeisen:

  • * schoongewassen en gestreken
   * geen gaten/vlekken
   * geen Bershka/Pull&Bear/Hema/Primark
   * enkel de unieke, nog trendy stuks van H&M/Zara/Mango
   * minimaal 10 stuks, maximaal 3 spijkerbroeken, maximaal 3 paar schoenen

We hopen je gauw te zien!