KV LEIHALLEN.

Next in line: 16 juni 2019
De KV Leihallen markt van 16 juni vindt voor de 2e keer plaats op een bijzonder gave locatie waar later dit jaar zelf kluswoningen worden gerealiseerd; het schoolplein (buiten) en de hal van het oude ROC in Leiden. Zeker een mooi project om uit te checken: De Nijverheid.

Volg hier het FB event van de komende editie van de Leihallen markt.

Let op: neem cash mee, er is geen pin in de buurt

Locatie: Toussaintkade 51, Leiden
de markt vindt grotendeels buiten plaats

Tijd: 11:00 - 17:00 uur

Aantal kramen: 40 - 50

Entree: € 2,- contant (vanaf 12 jaar)

Meld je hier aan voor de volgende edities:

kraam 15 sept

Wil je ook een plekje op de markt?

De KV Leihallen markt biedt (startende) ondernemers, designers en handelaren de ruimte om hun producten aan de man te brengen. Door de mengeling van kramen gevuld met spullen van particulieren, ontstaat er een divers creatief aanbod, waar je als bezoeker uren kunt struinen.

Heb je mooie spullen te verpatsen, omdat je handelaar van meubels en brocante bent, ben je designer of creatief ondernemer met eigen producten waar iedereen van moet weten? Hangt je kast vol met kleding dat je niet meer draagt?

Huur je kraam via de buttons hierboven!


Sinds september 2017 organiseert Kleedvermaak 3-4 keer per jaar de Leihallen markt op een pop up locatie. Hou dus goed in de gaten waar de markt neerstrijkt. 

Er hangt een gezellige sfeer door muziek, eten en drinken (van locale ondernemers). Kinderen worden vermaakt met leuke bezigheden zoals knutselen, yoga, krijten. Elke keer weer anders, voor jong en oud!